μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 1 ζαχαρούχο καραμέλα
- 1 εβαπορέ
- 1 σαντιγί στο αλουμίνιο
- λίγο λικέρ
- τριμμένο μπισκότο
- τρούφα
- λίγη φράουλα
Αναμειγνύουμε τα υλικά μας και τα χτυπάμε πολύ καλά.
Το βάζουμε και σε μπολ κατάψυξης.. Να το βγάζουμε σαν μπάλα.. Εγώ το κάνω έτσι..
Απλά για να μην κρυσταλλώνει θέλει πολύ καλό χτύπημα..
Και καλό τάπερ..
Κάποτε μου είχαν πει στο 2ωρο να το χτυπήσω ξανά... Μετά μου είπανε αν τα χτυπάω από την αρχή καλά και γίνεται αφρός δεν χρειάζεται ενδιάμεσο χτύπημα και με καλό κλείσιμο καπάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου