Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Παγωτό καραμέλα


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά
  • 1 ζαχαρούχο καραμέλα
  • 1 εβαπορέ
  • 1 σαντιγί στο αλουμίνιο
  • λίγο λικέρ
  • τριμμένο μπισκότο
Για γαρνίρισμα 
  • τρούφα 
  • λίγη φράουλα
Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε τα υλικά μας και τα χτυπάμε πολύ καλά.
Το βάζουμε  και σε μπολ κατάψυξης.. Να το βγάζουμε σαν μπάλα.. Εγώ το κάνω έτσι.. 
Απλά για να μην κρυσταλλώνει θέλει πολύ καλό χτύπημα.. 




Και  καλό τάπερ.. 
Κάποτε μου είχαν πει στο 2ωρο να το χτυπήσω ξανά... Μετά μου είπανε αν τα χτυπάω από την αρχή καλά και γίνεται αφρός δεν χρειάζεται ενδιάμεσο χτύπημα και με καλό κλείσιμο καπάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο