μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino
Υλικά
- 1 συσκευασία με ανάμεικτα θαλασσινά
- μύδια και σουρίμι γιατί αυτά είχα στον καταψύκτη..
- 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κολοκυθάκι μικρό ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1/2 ποτήρι κριθαράκι
- λίγο άνηθο ( δυστυχώς δεν είχα αυτή την φορά)
- 1/2 ποτηράκι κρασί λευκό
- πιπέρι
- αλάτι
- ελαιόλαδο
- 1.5 με 2 κούπες νερό
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα τσιγαρίζουμε σε λάδι
Προσθέτουμε τα ανάμεικτα θαλασσινά και ανακατεύουμε μέχρι να φύγουν τα πολλά υγρά
Προσθέτουμε το κριθαράκι και σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί έπειτα το νερό
Αφήνουμε να βράσει. Εννοείται αλάτι πιπέρι και ότι άλλο θέλετε ίσως και καυτερό ( εγώ έβαλα) .
Στο τελείωμα προσθέτουμε και τον άνηθο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου