μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- κουκιά ξερά σπασμένα
- ντομάτα
- αγγουράκι
- γλιστρίδα
- δυόσμος ξερός
- ελαιόλαδο
- ξύδι
- αλάτι
Βράζουμε τα κουκιά μέχρι να χυλώσουν καλά.
Τα παίρνουμε με τρυπητή κουτάλα και βάζουμε μια ποσότητα σε κάθε πιάτο. Πασπαλίζουμε με δυόσμο ξερό.
Κόβουμε την ντομάτα και το αγγουράκι σε κυβάκια. Προσθέτουμε και την γλιστρίδα και ραντίζουμε με λίγο λάδι και έτοιμη!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου