μαγειρεύει η Katerina Argiropoulou
Υλικά
τρυφερά κουκιά
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι
ρακή.
(μας κάνει και τσίπουρο.)
Εκτέλεση
Διαλέγουμε τρυφερά κουκιά, τα πλένουμε, καθαρίζουμε την μεμβράνη στο πλάι,
(μετά το πλύσιμο για να μην μας ανοίξουν,)
Αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε.
Τηγανίζουμε και τσιμπολογάμε μέχρι να ετοιμαστεί το μεσημεριανό.
Δεν θα
απαντήσω σε ερωτήσεις τύπου, που χρησιμοποίησα τη ρακή!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου