Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Χλωροκούκια




μαγειρεύει η Katerina Argiropoulou

Υλικά
τρυφερά κουκιά
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι 
ρακή. (μας κάνει και τσίπουρο.)
Εκτέλεση

Διαλέγουμε τρυφερά κουκιά, τα πλένουμε, καθαρίζουμε την μεμβράνη στο πλάι, (μετά το πλύσιμο για να μην μας ανοίξουν,) 


Αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε.


Τηγανίζουμε και τσιμπολογάμε μέχρι να ετοιμαστεί το μεσημεριανό. 
Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις τύπου, που χρησιμοποίησα τη ρακή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο