Υλικά
- 1 αυγό
- 90 γρ ελαιόλαδο
- 60 γρ γάλα
- 2 κ σ γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ περίπου αλεύρι γοχ
- 1 κ γ μπέικιν πάουντερ
- λίγο αλάτι
Ετοιμάζουμε την ζύμη για την τάρτα. Πλάθουμε μία μπάλα και την αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή περίπου ώρα.
Μετά το μισάωρο ανοίγουμε ένα φύλο λίγο μεγαλύτερο από την ταρτιέρα μας
Το απλώνουμε πάνω στην ταρτιέρα και με τα δάχτυλα το στρώνουμε καλά . κόβουμε το περίσσευμα.
Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου