μαγειρεύει η ΓιάνναΠαρασχοπούλου
Υλικά
- 2 κεφάλια σολομού
- 4 πιπεριές
- 2 ώριμες ντομάτες
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- 4-5 καρότα
- μαϊντανός
- αλατοπίπερο
- ρίγανη ή εστραγκόν
- ελάχιστο νερό
Ψιλοκόβουμε σε καρέ τα λαχανικά μας και με ελάχιστο νερό τ αχνίσουμε .
Βάζουμε πρώτα τα καρότα επειδή είναι πιο σκληρά και μετά όλα τα υπόλοιπα. Μόλις μαραθούν και μαλακώσουν αποσύρουμε από το μάτι και αλατοπιπερώνουμε.
Εν τω μεταξύ έχουμε ήδη από ώρα ετοιμάσει και τα κεφάλια και τα αλατίζουμε για να πάρουν γεύση.
Βάζουμε σε ένα ταψάκι τα κεφάλια και την σάλτσα λαχανικών γύρω γύρω..
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ξεροψηθεί το ψάρι και να μελώσουν τα λαχανικά μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου