Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Μοσχαράκι με σάλτσα καρότου




μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis

Υλικά
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 3 καρότα
  • 3-4 ντομάτες
  • 1 κιλό μοσχαράκι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • αλατοπίπερο
Εκτέλεση

Σοτάρουμε λίγο το μοσχαράκι.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και τρίβουμε τις ντομάτες.



Βάζουμε το κρέας, τα φύλλα δάφνης και αλατοπιπερώνουμε.
Το σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα μας.

Η σάλτσα γίνεται και χωρίς το κρέας αν χρησιμοποιήσουμε κύβο βοδινού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο