μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 3 καρότα
- 3-4 ντομάτες
- 1 κιλό μοσχαράκι
- 2 φύλλα δάφνης
- αλατοπίπερο
Σοτάρουμε λίγο το μοσχαράκι.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και τρίβουμε
τις ντομάτες.
Βάζουμε το κρέας, τα φύλλα δάφνης και αλατοπιπερώνουμε.
Το σιγοβράζουμε μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας και να δέσει η σάλτσα μας.
Η σάλτσα γίνεται και χωρίς το κρέας αν χρησιμοποιήσουμε κύβο βοδινού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου