μαγειρεύει η Eleni Othonas
Υλικά
- 2 φύλλα σφολιάτας
- σπανάκι
- άνηθος
- φρέσκα κρεμμυδάκια
- 4 ξερά κρεμμύδια
- λίγο σιμιγδάλι
- γιαούρτι
- φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Βάζουμε σε ένα μπολ το σπανάκι, άνηθο, φρέσκο κρεμμύδι, τα ξερά κρεμμύδια, σιμιγδάλι, γιαούρτι , φέτα, αλάτι και πιπέρι
Ραντίζουμε με λάδι και λίγο νερό και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου