Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Ρώσικη σαλάτα


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino

Υλικά
  • 4 βραστές πατάτες
  • 3 βραστά καρότα
  • 4 βραστά αυγά
  • 300 γρμ. πίκλες
  • 300 γρμ. αρακάς βρασμένος ( εδώ εγώ έβρασα 500 γρμ)
  • 500 γραμ βραστό σαλάμι για ρωσική doctorskaya
  • Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 250 γρμ. Smetana
  • 150 γρμ μαγιονέζα
  • αλάτι 
  • πιπέρι
Εκτέλεση

Βράζουμε τον αρακά τις πατάτες τα καρότα και τα αβγά
Κόβουμε τετραγωνάκια όλα τα παραπάνω καθώς και το σαλάμι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι και σουρώνουμε τον αρακά. 






Σε ένα μπολ ρίχνουμε την Σμετανα μαζί με τη μαγιονέζα και από πάνω όλα τα υλικά, 



ανακατεύουμε να πάει σε όλο το υλικό βάζουμε αλάτι και πιπέρι. 
Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να το αφήσουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 30 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο