μαγειρεύει η Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- 1 ζελέ χωρίς ζάχαρη
- 300 γρ καυτό νερό
- 500 γρ κρύο νερό
- 500 γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και υδατάνθρακες.
Ετοιμάζουμε το ζελέ με το καυτό νερό ανακατεύοντας το πολύ καλά.
Προσθέτουμε και το κρύο νερό και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε τον αυγογδάρτη και προσθέτουμε λίγο λίγο το γιαούρτι ανακατεύοντας πολύ καλά για να ενσωματωθούν τα υλικά μας.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μπολάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου