μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 800 γρ συκώτι βοδινό
- 4 κ σ μουστάρδα
- 6 κ σ βαλσάμικο
- 2 κλαράκια δεντρολίβανο
- χυμό από 1 λεμόνι
- χυμό από 1 πορτοκάλι
- 2 κ σ χαρουπόμελο (αν δεν έχουμε το αντικαθιστούμε με το βαλσάμικο)
- πιπέρι
Κόβουμε το συκώτι σε κομμάτια μακρόστενα και τα στρώνουμε
σε ένα ταψί.
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υγρά υλικά μας και να χτυπάμε
καλά .
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου