Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Ομελέτα με λιαστές ντομάτες


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά για κάθε άτομο
  • 2 αυγά
  • 4-5 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • λάδι
Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο ζεστό λάδι. 
Μόλις γίνουν από την μία πλευρά προσθέτουμε τις ντομάτες και ψήνουμε λίγο ακόμη την ομελέτα.


Την ρολάρουμε και την τοποθετούμε στο πιάτο.


Συμπληρώνουμε και με μια σαλάτα και είναι έτοιμη η ομελέτα μας.
Παρατήρηση : ΔΕΝ βάζουμε αλάτι επειδή οι λιαστές είναι αρμυρούτσικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο