μαγειρεύει η Στέλλα Γίδαρη
Υλικά
- μελιτζάνες
- μανιτάρια
- κρεμμύδι ξερό
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι
- μαϊντανός
- μπεσαμέλ ή
- φέτες ντομάτας και τριμμένο τυρί
Γίνονται όπως τα κλασικά παπουτσάκια αντικαθιστώντας τον κιμά με μανιτάρια τα
οποία χοντροτρίβουμε στο μούλτι και σοτάρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Από πάνω
βάζουμε μπεσαμέλ ή μόνο φέτες ντομάτας και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου