Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου με σος γιαουρτιού



μαγειρεύει η Ελένη Κοσμοπούλου

Υλικά

  • 6 κολοκύθια
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • μισό ματσάκι δυόσμος
  • μισό άνηθος
  • Φέτα
  • ανθότυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας φρυγανιά 
  • γλυκάνισος
  • αλάτι
  • πιπέρι 
Εκτέλεση
      
Τρίβουμε  τα κολοκύθια στον τρίφτη και σουρώνουμε.
Ρίχνουμε τα υπόλοιπα μέσα και πλάθουμε  με λαδωμένα χέρια .
Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και μετά μπαίνουν κατάψυξη για ένα βράδυ. 
Την επόμενη στρώνουμε  λαδόκολλα σε ταψάκι. 



Ψήνουμε  στους 200 βαθμούς αέρα για 40 λεπτά
Γίνονται αφράτοι και τραγανοί απ έξω .

Σερβίρουμε με μια σος γιαουρτιού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο