μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis
Υλικά
- μελιτζάνες
- κιμάς
- αλάτι
- πιπέρι
- κρεμμύδι
- λάδι
- φέτες ντομάτας
Κόβουμε λίγο από την επιδερμίδα της μελιτζάνας και
αφαιρούμε λίγη ψίχα
Την ψίχα θα την χρησιμοποιήσουμε στην γέμιση .
Λαδάκι, αλατοπίπερο και ψήνουμε στους 200 β. μέχρι να
μαλακώσουν .
Ύστερα με ένα κουταλάκι τις πιέζουμε και αυξάνουμε τον χώρο για
την γέμιση ,που στο μεταξύ ετοιμάζουμε κατά τα γνωστά .
Τις γεμίζουμε και ....
τις σκεπάζουμε με φέτες ντομάτας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου