μαγειρεύει η Βασιλική Σούμπαση-Μανουηλίδου
Υλικά
- 3 μέτρια κολοκυθάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 αυγά
- 100 γρ. φέτα
- λίγο δυόσμο
- 3 κουταλιές της σούπας φαρίνα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια βάζουμε λίγο αλάτι και τα αφήνουμε για μισή ώρα.
Στη συνέχεια τα στύβουμε (εγώ τα βάζω σε πετσέτα γιατί φεύγουν καλύτερα τα ζουμιά) Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να γίνει ένας σφιχτός χυλός.
Αφού κάψει το λάδι στο τηγάνι ρίχνουμε τους κεφτέδες με το κουτάλι και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου