Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Για μαλακό φρέσκο καλαμάρι


μαγειρεύει η Kiki Giorgos Mino


Για να είναι μαλακό 10 λεπτά το βάζω σε νερό με σόδα φαγητού.
Έπειτα το ξεβγάζω πολύ καλά να φύγει η σόδα και γίνεται λουκούμι.
Αν είναι ολόκληρο το καλαμάρι 20 λεπτά στη σόδα φαγητού με νερό και μετά ξέβγαλμα πολύ καλό
Και για τηγάνι και για οτιδήποτε γίνεται μαλακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο