μαγειρεύει η Martha Anastassoglou
Υλικά
- 1/2 κιλό κιμάς
- 1 αυγό
- 2 σκελίδες σκόρδου
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 φρυγανιές
- 1 κ γλ κύμινο
- λάδι
- ξύδι
Για την σάλτσα
- 1 κουπάκι ντοματάκια
- λάδι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και ρίχνουμε κοπανισμένα το κύμινο, αλάτι, πιπέρι και σκόρδο.
Προσθέτουμε το λάδι και το ξύδι.
Αλέθουμε στο μούλτι τις φρυγανιές και τις βάζουμε στο μπολ μαζί με το αυγό.
Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε το μείγμα στο σχήμα που έχουν τα σουτζουκάκια.
Τα τηγανίζουμε χωρίς να τ αλευρώσουμε.
Βράζουμε 1 κουτάκι ντοματάκια και λάδι σε μια κατσαρόλα και τοποθετούμε τα σουτζουκάκια.
Τα σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου