μαγειρεύει η Konstantina Agapiou
Υλικά
- μπαρμπουνοφάσουλα
- λίγο φρέσκο ξυνοτύρι
- φρέσκια ντομάτα
- σέλινο
- καρότα
- σκόρδο
- κρεμμύδι ξερό
- μαϊντανός
- σκόνη από πάπρικα καπνιστή
Εκτέλεση
Τα πήρα σήμερα φρέσκα από την λαική, μιας και είναι η εποχή τους, έβαλα και 2 κιλά ξεσπειρισμένα στην κατάψυξη για να έχω.
ΔΕΝ έχω λόγια για το φαγητό αυτό, από τα πιο νόστιμα λαδερά.
Εκτός από φρέσκια ντομάτα, σέλινο καρότο σκόρδο, κρεμμύδι ξερό και μαϊντανό, αυτή τη φορά πρόσθεσα και σκόνη από καπνιστή πάπρικα και έγινε ακόμη πιο νόστιμο.
Ο συνδυασμός δε με το ξυνοτύρι είναι
φανταστικός.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου