μαγειρεύει ο Fotis Kalogiannis
Υλικά
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Βράζουμε σφιχτά φυσικά τ αυγά και τα κόβουμε κι αυτά στα 4.
Τρίβουμε στον τρίφτη το καρότο. ανακατεύουμε το καρότο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σαλάμι ψιλοκομμένο, την μαγιονέζα μαζί με την κέτσαπ.
Σε ένα μπολ βάζουμε τις πατάτες, τ αυγά και το μείγμα που ετοιμάσαμε . Απολαμβάνουμε μία δροσερή σαλάτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου