Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Μουσακάς Αιγυπτιακός

 


μαγειρεύει η Ελενα Γεωργιου

Υλικά
  • κολοκυθάκια
  • πατάτες
  • μελιτζάνες
  • 1 ξερό κρεμμύδι μεγάλο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδου
  • πιπεριές
  • σάλτσα ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο κύμινο
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε κύβους. Σοτάρουμε τα κολοκυθάκια, τις πατάτες και τις μελιτζάνες. Σε άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το  κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σκόρδο πολτοποιημένο.
Μόλις μαλακώσουν λίγο βάζουμε μέσα και τις πιπεριές, την σάλτσα ντομάτας, αλατοπίπερο και το κύμινο.
Προσθέτουμε και τα πρώτα λαχανικά σοταρισμένα πια και τ αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί.
Το σερβίρουμε  είτε με ρύζι πιλάφι είτε με τηγανιτές πατάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο