μαγειρεύει η Caterina Caterinaki
Υλικά
- 1 μικρή πορτοκαλί κολοκύθα
- 1 μεγάλη γλυκοπατάτα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο
- 2 κλωνάρια σέλινο από τη γλάστρα
- τζίντζερ φρέσκο κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Τα άφησα να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό που δεν τα κάλυπτε μέχρι πάνω όπως φαίνεται στην 1η φωτογραφία
και αφού έβρασαν
τα πολτοποίησα με τη ράβδο.
Μια νοστιμιά για να καλοσωρίσω το Φθινόπωρο!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου