μαγειρεύει η Caterina Caterinaki
Υλικά
- 2 φλυτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο (φαρίν απ)
- 4 κουταλιές κακάο κοσκινισμένο
- 2 κουταλάκια μπέικιν
- 2 αυγά
- 3/4 φλιτ ζάχαρη
- 1 χούφτα καρύδια
- 1 φλιτ γάλα εβαπορέ αραιωμένο με νερό
- 1/2 φλιτ ελαιόλαδο
- ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 σοκολάτα με αμύγδαλο
- λίγη άχνη για την επικάλυψη
Εκτέλεση
Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μια λακουβίτσα. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα , την ζάχαρη, την σοκολάτα ψιλοκομμένη, τα καρύδια.
Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε με το γάλα, το ελαιόλαδο και το ξύσμα.
Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι.
Τα ψήνουμε στη συσκευή cupcakes , θέλουν 10’ περίπου.
Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου