Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Σοκολατένια κεκάκια

 


μαγειρεύει η Caterina Caterinaki

Υλικά

  • 2 φλυτζάνια αλεύρι κοσκινισμένο (φαρίν απ)
  • 4 κουταλιές κακάο κοσκινισμένο
  • 2 κουταλάκια μπέικιν
  • 2 αυγά
  • 3/4 φλιτ ζάχαρη
  • 1 χούφτα καρύδια
  • 1 φλιτ γάλα εβαπορέ αραιωμένο με νερό
  • 1/2 φλιτ ελαιόλαδο
  • ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 1 σοκολάτα με αμύγδαλο
  • λίγη άχνη για την επικάλυψη

Εκτέλεση 

Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε μια λακουβίτσα. Προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα , την ζάχαρη, την σοκολάτα ψιλοκομμένη, τα καρύδια.

Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε με το γάλα, το ελαιόλαδο και το ξύσμα.

Τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι. 

Τα ψήνουμε στη συσκευή cupcakes , θέλουν 10’ περίπου.



Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο