Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Βακαλάος

 


μαγειρεύει η Alterego konstantina

Υλικά

  • βακαλάος ανάλατος
  • πιπέρι
  • πάπρικα
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε λίγο λάδι στο ταψάκι, ίσα για να μην κολλήσει το ψάρι μας. 

Πασπαλίζουμε τον βακαλάο με τα πιπέρια και τον ψήνουμε.

Τον σερβίρουμε με καροτοσαλάτα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο