Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Αχιβάδες με παντζάρι και κολοκύθα βουτύρου

 


μαγειρεύει ο Chris DePer

Υλικά

  • 2 μέτρια παντζάρια
  • μαϊντανός
  • 2-3 βλαστούς σέλερι 
  • 1 κολοκύθα βουτύρου 
  • 1 κρεμμύδι

Εκτέλεση


Κόβουμε το κρεμμύδι στην μέση και μετά κάθετα σε μπαστουνάκια. 

Καθαρίζουμε τα παντζάρια και 300 γραμμάρια της κολοκύθας και τα κόβουμε και αυτά σε μπαστουνάκια όπως και τους τρυφερούς βλαστούς από τα παντζάρια και το σέλερι και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τα φύλλα από το σέλερι και τα τρυφερά φύλλα των παντζαριών.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγο και ρίχνουμε στο τηγάνι και όλα τα υπόλοιπα. Αλατοπιπερώνουμε, φέρνουμε βόλτες για 10 λεπτά, μέχρι να μαραθούν οι πρασινάδες και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο -στην φάση που είναι σε αυτή την φώτο



για μισή ώρα στους 180 βαθμούς δίχως αέρα. 

Βράζουμε τα ζυμαρικά όπως μας αρέσουν και σερβίρουμε.
Φαντάζομαι ότι του πάει πολύ η παρμεζάνα, αλλά δεν κατάφερα ακόμη να την καλλιεργήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο