Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Ρεβιθοκεφτέδες

 


μαγειρεύει ο Mitas Xristos

Υλικά

  • ρεβίθια μουλιασμένα
  • λίγη ψίχα ψωμιού
  • λίγο αλεύρι
  • λάδι
  • δυόσμος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για την επάλειψη του ψωμιού

  • βούτυρο η μαργαρίνη

Για συνοδευτικά

  • φέτες παντζάρι
  • τυρί
  • χόρτα άγρια
  • άγριο καρότο

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε τα ρεβίθια και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Πλάθουμε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε χαμηλό φούρνο μέχρι να ροδίσουν.



Αλείφουμε το ψωμί για το σαντουιτσάκι με βούτυρο η μαργαρίνη.... Δυο φέτες παντζάρι, φέτα τυρί, χόρτα άγρια και άγριο καρότο. 



Σκεπάζουμε, τυλίγουμε και.... έτοιμο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο