Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Πρωινό με σφολιάτες

 


μαγειρεύει η Stella Gklava

Υλικά

1 σφολιάτα

1 αυγό

μπέικον

παρμεζάνα

Εκτέλεση 

Αλείφουμε  με ένα αυγό και μέχρι την μέση την γεμίζουμε  με μπέικον και παρμεζάνα. 

Την κλείνουμε και την κόβουμε  σε λουρίδες. Τις λουρίδες τις στρίβουμε , αλείφουμε  με αυγό και ψήνουμε  στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.

Πρωινό 2ο

Υλικά

  • 1 σφολιάτα
  • μπανάνες
  • μερέντα
  • 1 αυγό

Εκτέλεση


Κόβουμε την σφολιάτα σε τέσσερα κομμάτια και γεμίζουμε  με μπανάνες και μερέντα

Αλείφουμε  με αυγό και πάλι ψήσιμο μέχρι να πάρουν χρώμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο