μαγειρεύει η Stella Gklava
Υλικά
1 σφολιάτα
1 αυγό
μπέικον
παρμεζάνα
Εκτέλεση
Αλείφουμε με ένα αυγό και μέχρι την μέση την γεμίζουμε με μπέικον και παρμεζάνα.
Την κλείνουμε και την κόβουμε σε λουρίδες. Τις λουρίδες τις στρίβουμε , αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα.
Πρωινό 2ο
Υλικά
- 1 σφολιάτα
- μπανάνες
- μερέντα
- 1 αυγό
Εκτέλεση
Κόβουμε την σφολιάτα σε τέσσερα κομμάτια και γεμίζουμε με μπανάνες και μερέντα
Αλείφουμε με αυγό και πάλι ψήσιμο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου