μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 2 χούφτες τραχανάς
- λίγα αποξηραμένα μανιτάρια
- χαλούμι
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- κρουτόν για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα μανιτάρια για 20 λεπτά σε χλιαρό νερό.
Βάζουμε νερό να βράσει, εξαρτάται από μάς πόσο, αν θέλουμε πολύ ρευστή την σούπα ή όχι.
Μόλις αρχίσει ο βρασμός προσθέτουμε τα μανιτάρια μαζί με το νερό που μούλιασαν και τον τραχανά. Βράζουμε ως να μαλακώσει ο τραχανάς και αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε με λίγο χαλούμι τριμμένο, ελαιόλαδο και κρουτόν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου