Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Τραχανόσουπα με αποξηραμένα μανιτάρια

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 2 χούφτες τραχανάς
  • λίγα αποξηραμένα μανιτάρια
  • χαλούμι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κρουτόν για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα μανιτάρια για 20 λεπτά σε χλιαρό νερό.

Βάζουμε νερό να βράσει, εξαρτάται από μάς πόσο, αν θέλουμε πολύ ρευστή την σούπα ή όχι. 

Μόλις αρχίσει ο βρασμός προσθέτουμε τα μανιτάρια μαζί με το νερό που μούλιασαν  και τον τραχανά. Βράζουμε ως να μαλακώσει ο τραχανάς και αλατοπιπερώνουμε.

Σερβίρουμε με λίγο χαλούμι τριμμένο, ελαιόλαδο και κρουτόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο