Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

Πούλλες με χοιρινό και πατάτες στον φούρνο

 


μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou

Υλικά

  • κόλιανδρος
  • πατάτες 
  • πούλλες 
  • αλάτι 
  • κρέας χοιρινό
  • λάδι 
  • κρασί κόκκινο 
  • πιπέρι 

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και τα βάζουμε στο ταψί.

Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις πούλλες. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το λάδι και το κόκκινο κρασί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο