Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Τυρόπιτα

 


μαγειρεύει ο Panagopoulos Giannis

Υλικά

  • έτοιμα φύλλα

Για την γέμιση

  • τυρί 
  • ανθότυρο (μισή ποσότητα) 
  • 3 κ.σ γιαούρτι 
  • 1 μικρή πατάτα βρασμένη 
  • τα φύλλα από 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • αλάτι 
  • πιπέρι 
  • σουρωτή

Εκτέλεση

Στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντάς στο ταψί. Ετοιμάζουμε την γέμιση και την στρώνουμε. 

Από πάνω τοποθετούμε τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα κι αυτά. Περιχύνουμε με την σουρωτή και αφήνουμε να τραβήξει για λίγο

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο. στους 200 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο