μαγειρεύει η Fotini Papadopoulou
Υλικά
- σπανάκι
- κόλιανδρος αρκετός
- πράσινα κρεμμυδάκια
- καρύδια χοντροκοπανισμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- σκόρδο , όσο θέλουμε
- ρόδια
Εκτέλεση
Βράζουμε το σπανάκι ψιλοκομμένο και το στραγγίζουμε καλά.
Αλέθουμε τα καρύδια με λίγο νεράκι στο μούλτι να γίνουν πολτός.
Αφού κρυώσει το σπανάκι αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά .
Προσθέτουμε στο τέλος και μερικά ρόδια
Σημείωση : μπορούμε να αντικαταστήσουμε το σπανάκι με φασολάκια πράσινα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου