Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Χοιρινό με σέλινο



μαγειρεύει η Martha Anastassoglou

Υλικά
  • χοιρινό κρέας με παχάκια
  • σελινόριζα μαζί με  κοτσάνια σέλινου
  • 1 κούπα λάδι
  • λίγο αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αυγολέμονο

Εκτέλεση

Ζεματίζουμε από βραδύς την σελινόριζα μαζί με τα κοτσάνια της για να είναι έτοιμα για το πρωί.



Σ ε μία κατσαρόλα βάζουμε μία κούπα λάδι και τσιγαρίζουμε τ αλευρωμένα κομμάτια του χοιρινού(όχι πολύ αλεύρι ίσα ίσα για να μην κολλήσουν ) απ όλες τις πλευρές.
Τα βγάζουμε και περνάμε όλα τα κομμάτια της σελινόριζας.
Τα βγάζουμε και αυτά και ξανατοποθετούμε  το κρέας αφού προσθέσουμε αρκετό νερό για να βράσει καλά,
Ελέγχουμε τακτικά για να προσθέτουμε νερό όταν χρειάζεται.



Προς το τέλος προσθέτουμε την σελινόριζα και τα κοτσάνια που ήδη είναι ζεματισμένα, αλατοπιπερώνουμε και ετοιμάζουμε το αυγολέμονο.
Καλή μας όρεξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο