μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Υλικά
- 10 - 15 μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κουλουράκια, μπισκότα, ότι έχουμε
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2%
- χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα, η μελομακάρονα σε ένα σκεύος.
Σε άλλο σκεύος ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα το ζαχαρούχο με το γιαούρτι και το χυμό ενός λεμονιού.
Σε γυάλινο μπολ βάζουμε κατά σειρά τρίμματα, κρέμα, έως ότου γεμίσει.
Αν περισσέψει βάζουμε σε ποτήρι.
Επίσης μπορούμε εξ αρχής να σερβίρουμε ατομικά σε ποτήρια.
Γαρνίρουμε με ότι θέλουμε και βάζουμε στο ψυγείο ιδανικά από το βράδυ να σφίξει η κρέμα.
Θέλει τουλάχιστον μια ώρα στο ψυγείο.
Σας βάζω φώτο προφίλ και αν φας για να δείτε πως φαίνεται.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου