Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Τόνος διαίτης

 


μαγειρεύει η Eleni Kariofilli

Υλικά

  • τόνος
  • γιαούρτι καρύδας ή σόγιας
  • ελαιόλαδο
  • μηλόξυδο
  • χυμός λεμονιού
  • πάπρικα
  • κουρκουμάς
  • πιπέρι
  • κρεμμυδάκι φρέσκο
  • άνηθος

Εκτέλεση

 Βράζουμε τον τόνο φιλεταρισμένο. Τον ψιλοκόβουμε. 

Ανακατεύουμε ένα γιαούρτι καρύδας η σόγιας με λίγο ελαιόλαδο, μηλόξυδο, λεμόνι, πάπρικα, κουρκουμά και πιπέρι, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο και άνηθο. 

Προσθέτουμε τον τόνο. 

Ανακατεύουμε και  είναι έτοιμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο