μαγειρεύει η Eleni Kariofilli
Υλικά
- τόνος
- γιαούρτι καρύδας ή σόγιας
- ελαιόλαδο
- μηλόξυδο
- χυμός λεμονιού
- πάπρικα
- κουρκουμάς
- πιπέρι
- κρεμμυδάκι φρέσκο
- άνηθος
Εκτέλεση
Βράζουμε τον τόνο φιλεταρισμένο. Τον ψιλοκόβουμε.
Ανακατεύουμε ένα γιαούρτι καρύδας η σόγιας με λίγο ελαιόλαδο, μηλόξυδο, λεμόνι, πάπρικα, κουρκουμά και πιπέρι, ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι φρέσκο και άνηθο.
Προσθέτουμε τον τόνο.
Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου