μαγειρεύει ο Μitas Xristos
Υλικά
- μαυρομάτικα φασόλια
- κρεμμύδια ξερά
- καρότο
- σκελίδες σκόρδου
- ντομάτα
- φτερούγες από κοτόπουλο
Για την σάλτσα
- γιαούρτι
- λεμόνι
- λάδι
- πάπρικα καυτερή ή γλυκιά
Εκτέλεση
Βράζουμε τα καθαρισμένα μαυρομάτικα.
Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το καρότο, το σκόρδο και την ντομάτα.
Σε ένα τηγάνι ψήνουμε τίς φτερούγες από το κοτόπουλο στο ζουμί τους χωρίς λάδι.
Μετά τα βράζουμε όλα μαζί στη κατσαρόλα για 15 λεπτά.
Έτοιμο.
Σερβίρουμε με virgin Mary και σάλτσα με γιαούρτι, το λεμόνι, λίγο λάδι και την πάπρικα καυτερή ή γλυκιά, ανάλογα με την προτίμησή μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου