Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Κριθαράκι με λουκάνικα

 


μαγειρεύει η Elena Yiangou

Υλικά

  • 3 ποτήρια κριθαράκι 
  • 1 κρεμμύδι 
  • 1 καρότο τριμμένο 
  • 3 λουκάνικα κομμένα ροδέλες 
  • 1 ζωμό
  • πιπέρι 
  • αλάτι 
  • 1 κουτί ντοματοχυμός

Εκτέλεση

Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί και τοποθετούμε όλα τα υλικά μας. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε νερό ίσα να καλύπτει το φαγητό. 

Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο .

Λίγο πριν το τέλος βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 10 λεπτά , ώσπου να ροδίσει.

Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.

Σερβίρουμε με γιαούρτι ή τυρί.

Καλή μας όρεξη!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο