μαγειρεύει ο Takis Fanaras
Υλικά
- 1 πεϊνιρλί έτοιμο ή από ζύμη δική σας
- βούτυρο
- κασέρι κομμένο σε φέτες
- λαδοτύρι
- φέτα
- 1 αυγό
- λουκάνικο ή παστουρμά
Εκτέλεση
Επάλειψη με βούτυρο... μέσα περισσότερο αλλά κι επάνω στα πλαϊνά
Κασέρι σε φέτες μέσα χωμένες και στο πλάι όσο γίνεται, εγώ βάζω και λαδοτύρι και λίγη φέτα τριμμένη...
Τώρα... ένα αυγό ολόκληρο... στο κέντρο..., και...
Λουκάνικο... ή παστουρμά κατά προτίμηση..., εγώ προτιμώ βουβαλίσιο Καππαδοκίας... (ας μην πω και τη γνωστή μάρκα βουβαλίσιων, παστουρμάδων κλπ.)
Τέλος..., από πάνω... λεπτές φέτες κασέρι..., και στα πλαϊνά και στον κρόκο του αυγού..., για να μείνει μελάτος !
Καλή σας όρεξη...!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου