Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Πεϊνιρλί


μαγειρεύει ο Takis Fanaras

Υλικά
  • 1 πεϊνιρλί έτοιμο ή από ζύμη δική σας
  • βούτυρο
  • κασέρι κομμένο σε φέτες
  • λαδοτύρι
  • φέτα
  • 1 αυγό
  • λουκάνικο ή παστουρμά
Εκτέλεση

Επάλειψη με βούτυρο... μέσα περισσότερο αλλά κι επάνω στα πλαϊνά
Κασέρι σε φέτες μέσα χωμένες και στο πλάι όσο γίνεται, εγώ βάζω και λαδοτύρι και λίγη φέτα τριμμένη...
Τώρα... ένα αυγό ολόκληρο... στο κέντρο..., και...
Λουκάνικο... ή παστουρμά κατά προτίμηση..., εγώ προτιμώ βουβαλίσιο Καππαδοκίας... (ας μην πω και τη γνωστή μάρκα βουβαλίσιων, παστουρμάδων κλπ.)
Τέλος..., από πάνω... λεπτές φέτες κασέρι..., και στα πλαϊνά και στον κρόκο του αυγού..., για να μείνει μελάτος !
Καλή σας όρεξη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο