Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Κεφάλι σολομού με σπανάκι

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 1 κεφάλι σολομού
  • 1 κιλό σπανάκι χοντροκομμένο
  • 2 τριμμένες ντομάτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • αλάτι 
  • πιπέρι
  • 2 κ σ μουστάρδα
  • χυμό 1 λεμονιού

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα μαραίνουμε λίγο το σπανάκι και προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και την ντομάτα. 

Αλατοπιπερώνουμε και  βράζουμε την σάλτσα μας για λίγο μέχρι να μαλακώσουν τα κοτσάνια από το σπανάκι.

Σε ένα μπολ χτυπάμε τον χυμό λεμονιού, την μουστάρδα , και αλατοπίπερο.

Βάζουμε την σάλτσα στο ταψί και το κεφάλι του σολομού. 

Περιχύνουμε το ψάρι με την σάλτσα που μόλις κάναμε .

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει το ψάρι αφού το γυρίσουμε να ροδίσει και από τις δυο πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο