Eleni Giazitsioglou Doulaptsis
Υλικά
- σολομός
- καρύκευμα σολομού
- βούτυρο
- άνηθο
- καρότα
- πιπεριές κίτρινες, κόκκινες, και πορτοκαλί
- 1/2 λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
Κλείνουμε και ρίχνουμε στον φούρνο . Ψήνουμε σε 45-55 λεπτά στους 375 βαθμούς, ανάλογα το μέγεθος, Αν έχουμε φιλέτα δεν θέλει παραπάνω από 25-30 λεπτά.
Απλώνουμε τον σολομό με το δέρμα κάτω.
Ξεκινάμε με το καρύκευμα να καλύψουμε την επιφάνεια. Προσθέτουμε αρκετό βούτυρο , και το λεμόνι κομμένο σε φέτες, , τα κλωνάρια άνηθο και τα λαχανικά αλατισμένα ελάχιστα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου