μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 1,5 κιλό χτένι
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια , το πράσινο μέρος
- καρότα
- 1 χούφτα ρύζι
- αλάτι
- πιπέρι
- κουρκουμάς
- μαϊντανός
- σέλινο ή άνηθος
Εκτέλεση
Όπως κάθε σούπα με μόνη την διαφορά πως το ξερό κρεμμύδι το βράζουμε ολόκληρο και προς το τέλος το πολτοποιούμε στο μούλτι και το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου