μαγειρεύει η Giota Haropoulou
Το ονόμασα "το κέικ της Ναταλίας" γιατί ήταν δική της η ιδέα (φίλη η Ναταλία) .
- Η συνταγή είναι το κλασσικό κέικ βανίλιας που όλοι ξέρουμε.
- Η διαφορά είναι η χρήση βρώσιμων χρωμάτων ζαχαροπλαστικής.
- Εγώ χρησιμοποίησα κόκκινο και πράσινο. Εσείς οποίο χρώμα θέλετε.
Εκτέλεση
Χώρισα το μείγμα του κέικ σε τρία μέρη. Ένα σκέτο, ένα με πράσινο χρώμα και ένα με κόκκινο.
Έβαλα στη φόρμα πρώτα το σκέτο και μετά το πράσινο. Με ένα μαχαίρι ανακάτεψα απαλά να πάει παντού γύρω γύρω και να κάνει σχεδια, προσέθεσα το κόκκινο και έκανα το ίδιο.
Το έψησα κανονικά, σε ζεστό φούρνο 45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Ο χρόνος διαφέρει ανάλογα με το φούρνο.
Όταν ψήθηκε το ξεφορμάρισα και άλειψα την επιφάνεια ελαφρά με σπιτική μαρμελάδα φράουλα που είχα από πέρσι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου