μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- κολοκυθάκια μικρά
- 2 κ σ ταχίνι
- χυμός από ένα λεμόνι
- 1 κ σ μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με 1-2 κ σ νερό και το χτυπάμε καλά. Θα δούμε να ασπρίζει. Προσθέτουμε και τον χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Αλατοπιπερώνουμε και στο τέλος βάζουμε και ελάχιστο ελαιόλαδο.
Κόβουμε τα κολοκύθια σε κύβους ή τα αφήνουμε ολόκληρα και σερβίρουμε.
Καλύπτουμε με την σος και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου