μαγειρεύει η Stella Gklava
Υλικά
- 500 γρ τριμμένο και στραγγισμένο κολοκύθι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 250 γρ φέτα
- 100 γρ γκούντα
- 100 παρμεζάνα
- μπόλικος δυόσμος
- μαϊντανός
- 1 πρέζα ρίγανη
- αλεύρι για να γίνει σφίξει ο χυλός
- 3 κσ ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το λάδι σε ένα μπολ. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει λίγο το μείγμα.
Με το κουτάλι βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα Ρίχνουμε λίγες σταγόνες λάδι από επάνω και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου