μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- πατάτες
- κολοκυθάκια
- χυμός λεμονιού
- ελαιόλαδο
- κουρκουμάς
- πιπέρι
- αλάτι
- ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες και τα κολοκυθάκια σε ροδέλες και τα βάζουμε σε μια γάστρα.
Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, το λάδι, κουρκουμά, αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς για μισή ώρα.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη και ωμό ελαιόλαδο.
Σημείωση : αν δεν έχουμε γάστρα καλύπτουμε με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο.
Καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου