μαγειρεύει η Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 2 κ πράσα
- 2 ξερά κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κ σ καπνιστό πιπέρι
- 1 κ γ κοφτό κουρκουµάς
- αλάτι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το τα κρεμμύδια και μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε το πιπέρι τον κουρκουµά, αλάτι και ανακατεύουμε για δυο τρία λεπτά.
Αφού αχνίσαμε τα πράσα πριν και τα στραγγίσαμε, τα ρίχνουμε μέσα στα κρεμμύδια ανακατεύουμε και τα ρίχνουμε στο ταψί.
Στρώνουμε τις μπριζόλες όπως μας αρέσει μαριναρισμένες από το βράδυ η και απλά με αλάτι και λάδι.
Φουρνίζουμε στον αέρα ούτε μία ώρα ανάλογα τον φούρνο βέβαια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου