Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Κριτσίνια παντζαριού

 


μαγειρεύει η Nikoletta  Fraggoulidou

Υλικά

  • 140 γρ βρασμένα παντζάρια στο ρεντέ 
  • 35 γρ ελαιόλαδο
  • 400 αλεύρι ολικής άλεσης
  • 10 γρ μαγιά
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 150 γρ νερό
  • 1 κ.γλ. αλάτι
  • σουσάμι μαύρο και άσπρο
  • μπαχαρικά της αρεσκείας μας
  • σκόρδο σε σκόνη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και απλώνουμε την ζύμη σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Τα χαράζουμε σε κομμάτια και 



Τα ψήνουμε στους 180 με αέρα για 15-20' ανάλογα με το πόσο λεπτά τα πλάσαμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο