Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Πως κόβουμε καλύτερα τον μπακλαβά

 


Μόλις τελειώσουμε με τα φύλα και την γέμιση και τον βουτυρώσουμε από πάνω τον βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. 

Έτσι θα σφίξει το βούτυρο και θα χαραχτούν τα κομμάτια ευκολότερα και πιο όμορφα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο