Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Τυροπιτάκια στην τοστιέρα

 


μαγειρεύει η Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά

  • 1 αυγό
  • 4-5 κ σ νερό
  • 60 γρ περίπου  αλεύρι
  • φέτα όση θέλουμε, από 120 γρ και πάνω
  • μυρωδικά της αρεσκείας μας, έβαλα ρίγανη και πάπρικα γλυκιά

Εκτέλεση

Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολ και προσθέτουμε το νερό και το αλεύρι. 

Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε τα μυρωδικά μας (προαιρετικά) και όση φέτα  θέλουμε.

Ανακατεύουμε και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν πολύ πηχτό χυλό.

Βάζουμε μια λαδόκολλα στην τοστιέρα και αδειάζουμε το μείγμα μας. 



Με ένα βρεγμένο κουτάλι το στρώνουμε λίγο και κλείνουμε την λαδόκολλα σαν φάκελο. Κλείνουμε την τοστιέρα και ΤΩΡΑ την ανάβουμε στην μεσαία θερμοκρασία. 



Όταν το μείγμα στερεοποιηθεί και αρχίσει να κάνει γραμμώσεις αφαιρούμε την λαδόκολλα 



και συνεχίζουμε το ψήσιμο για λίγο ακόμη.

Αυτό ήταν, έτοιμη η τυρόπιτα!!!!



Καλή μας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο