μαγειρεύει η Gnosoula Nikolaou
Υλικά
- 1 κοτόπουλο σε μερίδες
- κολοκάσι
- σέλινο
- κρεμμύδι ξερό
- σάλτσα ντομάτας
- αλάτι
- λεμόνι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο να κοκκινίσει και προσθέτουμε και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα και σειρά έχει το κολοκάσι.
Αφού κάνει 1-2 γύρες κι αυτό προσθέτουμε την ντομάτα και το νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
Συνεχίζουμε τον βρασμό μέχρι να μαλακώσει το κολοκάσι και το κοτόπουλο.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου