Υλικά
- πούλλες
- κρασί κόκκινο
- λάδι
- κόλιανδρος ξερός
- αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και κόβουμε κατά μήκος τις πούλλες.
Τις σοτάρουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να βράσουν καλά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο.
μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου