Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Πούλλες

 


μαγειρεύει η Gnosoula Νikolaou

Υλικά
  • πούλλες
  • κρασί κόκκινο
  • λάδι
  • κόλιανδρος ξερός
  • αλάτι
Εκτέλεση

Καθαρίζουμε  και κόβουμε κατά μήκος τις πούλλες.
Τις σοτάρουμε σε μπόλικο λάδι μέχρι να βράσουν καλά. Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με τον κόλιανδρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μελιτζάνες στα γρήγορα

  μαγειρεύει η Haroula Theodoridou Υλικά μελιτζάνες σάλτσα από ντοματίνια δυόσμος (προαιρετικός) κασέρι τριμμένο μαϊντανός ελαιόλαδο